Máte představu o logu Vaší společnosti, podobě Vašich vizitek nebo třeba o tom jak má vypadat Vaše svatební oznámení, ale nemůžete, nebo neumíte je reálně vytvořit? Náš grafik Vám pomůže dovést vaši představu do konkrétního provedení. Nabízíme profesionální 2D grafické služby s vysoce individuálním a osobním přístupem. Po celou dobu spolupráce můžete být s grafikem v kontaktu a průběžně dovést Vaši ideu k ztvárnění.

Služby popisované v ceníku níže slouží spíše pro základní představu. Pokud byste využili spolupráce s naším grafikem pro jiné, než vyjmenované služby, neváhejte se ozvat a jistě se domluvíme.

Podívejte se na kresby našeho grafika zde.

CENÍK GRAFICKÝCH PRACÍ

Uvedené ceny jsou pouze orientační, slouží k vytvoření předběžné kalkulace. Cenu může dále výrazně ovlivnit kvalita dodaných předloh, náročnost grafických prací, nákladů na pořízení podkladů, fotografování apod.

Cena je tedy stanovena až po seznámení s konkrétními požadavky zákazníka.

RETUŠOVÁNÍ FOTEK, EFEKTY A ÚPRAVY (dle náročnosti) 100 Kč – 500 Kč za fotku
NÁVRH LETÁKU VE FORMÁTU A4  (do 2,10 x 2,97 cm)  700 Kč – 1. 500 Kč za leták
NÁVRH LETÁKU VE FORMÁTU A3 (do 2,97 x 4,20 cm)  1500 Kč – 2.500 Kč za leták
NÁVRH LETÁKU VE FORMÁTU  DL (do 2,10 x 0,99 cm) 400 Kč – 800 Kč za leták
NÁVRH INZERÁTU VE FORMÁTU DO A4 (do 2,10 x 2,97 cm) 500 Kč – 1.000 Kč za inzerát
NÁVRH POHLEDNICE  800 Kč – 1.500 Kč za pohlenici
NÁVRH VIZITKY (dle náročnosti) 500 Kč – 1.500 Kč za vizitku
NÁVRH SVATEBNÍCH A JINÝCH OZNÁMENÍ (dle náročnosti)  300 Kč – 1.000 Kč za oznámení
CEDULKY, JMENOVKY A JINÉ DROBNOSTI (dle náročnosti)   100 Kč – 500 Kč za návrh

ORIENTAČNÍ CENÍK LOGA

MÉNĚ NÁROČNÉ VÍCE NÁROČNÉ VELMI NÁROČNÉ
2.500 Kč 5.000 Kč 10.000Kč

Pro objednání grafické služby je nutné zaslat objednávku na e-mail vladimir.smilauer@asociaceoctopus.cz nebo jitka.kodadova@asociaceoctopus.cz případně na obě, jsme úzce v kontaktu a společnými silami dovedeme vaší objednávku do konce.

Lze se domluvit i telefonicky, případně komunikovat přes Messenger, záleží na domluvě.

Telefon na grafika Vladimír Šmilauer (návrhy a tvorba loga):  734 378 850

Telefon na předsedkyni Jitka Kodadová (ostatní věci kolem): 733 727 057

V objednávce je nutno uvést

• fakturační a kontaktní údaje
  • představu o grafické podobě
  • termín zaslání vytvořených grafických návrhů
  • každopádně u práce zůstáváme v kontaktu, aby vše bylo k vaší spokojenosti, proto nezapomeňte uvést telefonní číslo

U práce zůstáváme v kontaktu, aby vše bylo k vaší spokojenosti, proto nezapomeňte uvést kontakt na kterém býváte k zastižení (e-mail, telefon, Facebook, WhatsApp…).

Po odsouhlasení konečné verze vašeho nového loga Vám vytvoříme logo v několika grafických formátech (PDF, JPG, PNG, SVG, případně jiných dle domluvy).

Varianty předání loga a platby

• Platba v hotovosti – osobní předání na Janského 2254/45, 155 00 Praha 13
  • Platba bankovním převodem – obdržíte fakturu (daňový doklad) na e-mail a proplatíte domluvenou částku. Po přijetí platby Vám bude zasláno Vaše nové logo v daných grafických formátech. Poštou obdržíte originál daňového dokladu.