V termínu 2. – 9. 7. 2016 proběhl v autokempu Buňkov u Přelouče již 6. ročník oblíbeného EWH kempu – letního soustředění florbalistů na elektrických vozících. Do Přelouče se sjelo více než 50 účastníků z nichž polivina na elektrických vozících. Program kempu tradičně zahrnoval sportovní část věnovanou trénování Powerchair Hockey. Tréninky probíhaly každý den vždy mezi 12 a 16 hodinou. Sportovci byli rozděleni dle svých kmenových klubů a taktéž portovní program vedli jednotlivé týmy samostatně. Zastoupeny byly týmy New Cavaliers Praha, Red Dragons Praha a SK Indians Plzeň. Vedle sportovní části programu se účastníci mohli věnovat také řadě volnočasových aktivit.

Vzácným hostem letošního EWH kempu byl Zdeněk Srstka, který předával ocenění vítězným týmům a nejlepším hráčům závěrečného turnaje. Zlatým hřebem bylo tradiční grilování čuníka, trampské písně za živého hudebního doprovodu a v neposlední řadě také ohnivá show v podání taneční skupiny Ilusias.

Děkujeme všem dobrovolníkům za pomoc s organizací i průběhem EWH kempu 2016 a těšíme se na společné setkání 1. – 8. 7. 2017 na dalším ročníku této unikátní letní akce věnované sportovcům s největším pohybovým omezením.

Tým Octopus

13641311_1185152214868653_1899449308996023828_o